Ruilen en retourneren

Bedenktijd

Het kan gebeuren dat je een stalen deur wilt terugsturen, bijvoorbeeld omdat je je bedacht hebt of toch een ander type deur mooier vindt. Wat de reden ook is, je hebt wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je tot 14 dagen na je ontvangst van de deur zonder opgave van reden je bestelling kunt annuleren. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@schaffelaarstalendeuren.nl

Let op: dit geldt alleen bij standaard deuren. Als we een deur voor je op maat hebben gemaakt, kan je die niet terugsturen. 

Retourneren

Na de annulering heb je nog eens 14 dagen om de stalen deur retour te sturen. Nadat we de deur hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag en de originele verzendkosten terug op jouw rekening. De kosten voor het terugsturen van de stalen deur zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten enkele tientallen euro's kunnen bedragen. Je regelt zelf het vervoer van het retourtransport. Zorg ervoor dat de deur goed verpakt is, om schade te voorkomen. Als een deur beschadigd terugkomt, dan kunnen we de waardevermindering aan je doorberekenen. 

Ruilen

Wil je jouw stalen deur omruilen toch liever omruilen voor een andere variant? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem even contact op met info@schaffelaarstalendeuren.nl om die mogelijkheden te bespreken.