Zoeken

De ene stalen deur is de andere niet

De ene stalen deur is de ander niet. Kies eindeloos uit kleuren, soorten glas en verschillende coatings.


Het blijft een mooie combi, deuren van zwart staal met helder glas. Maar het kan natuurlijk ook net even anders. Een tikkie gedurfder. Wat brutaler! Wat dacht je van een gouden stalen deur met melkglas? Of een deur met knalrood staal en rookglas? Je moet het maar durven!


Het leuke is dat alle combinaties mogelijk zijn. Standaard vind je bij ons natuurlijk de populaire tinten antraciet, zwart en wit. Maar alle andere kleuren zijn mogelijk. Dat regelt onze poedercoater voor je. Goud en brons zijn populair en makkelijk te combineren in een interieur, maar de kleurenwaaier van onze poedercoater doet precies wat jij voor ogen hebt dus ga los!


Coating En dan kan je ook nog kiezen of jouw stalen deur een mat, glans of structuur coating krijgt. Structuur geeft het staal een extra robuuste look. Niet alleen mooi maar ook best praktisch, want daardoor zijn vingerafdrukken niet zichtbaar op het staal. Logisch dat de meeste mensen voor deze afwerking kiezen. Wil jij net wat anders? Maak dan kennis met patina-materiaal, dat zorgt voor een stoere, roestige look.Glas

En dan het glas. Onze deuren worden standaard aangeboden met veiligheidsglas, daar hoef je niet over na te denken. Wat je wél kunt kiezen is rookglas (helder glas met een donkere tint), melkglas (laat licht door maar je kunt er niet doorheen kijken), canale (gestreept) glas en Engels draadglas (glas versterkt met draadwerk).


Lang verhaal kort: als je wilt weten welke kleur, coating of glas je wilt, neem dan even contact met ons op om een kijkje te nemen in onze showroom!


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven