EXCLUSIEVE EYECATCHERS

STALEN TAATSDEUREN

STALEN SCHUIFDEUREN

STALEN SCHARNIERDEUREN

Arrow Down
Dubbele Taatsdeur Schaffelaar Compagnie Barneveld.jpg

Een stalen taatsdeur: chique én praktisch

Bij een taatsdeur zitten de draaipunten (taatsen) aan de bovenkant en de onderkant van een deur. Op die manier draait een stalen taatsdeur om een verticale as. Daardoor kan hij zowel n aar binnen als naar buiten draaien. Ook is er geen kozijn nodig en dat zorgt weer voor een superstrakke en chique uitstraling. Oftewel: de stalen taatsdeur krijgt de hoofdrol in uw interieur!

stalen schuifdeur Schaffelaar Compagnie.jpg

Een stalen schuifdeur: de perfecte afscheiding

Ruimte besparen? Dan is een stalen schuifdeur wellicht dé oplossing. U scheidt twee ruimtes en behoudt toch een open sfeer. Schaffelaar Compagnie is uw leverancier voor alle mogelijke modellen. Van een enkele schuifdeur tot een dubbele ensuite deur. Wilt u de deuren laten verdwijnen tussen of in twee wanden? Ga voor een stalen schuifdeur van Schaffelaar Compagnie. 

Stalen Scharnierdeur Schaffelaar Compagnie Barneveld.jpg

Stalen scharnierdeuren

Een stalen scharnierdeur van Schaffelaar Compagnie is de garantie voor vele jaren woonplezier. De scharnierdeur valt in een kozijn met een sluitstrip waarin magneten worden verwerkt. Kies je voor een stalen scharnierdeur van Schaffelaar Compagnie, dan kies je voor uiterst nauwkeurig maatwerk tegen een scherpe prijs. We adviseren u graag over het ontwerp en de kleur van de deur, maar u bepaalt uiteindelijk zelf hoe hij er uit komt te zien.

SSD-20.jpg

OVER ONS

Genieten van het leven. Wie wil dat nu niet. Laat u verrassen door Schaffelaar Compagnie, een bijzondere adres voor puur design en exclusieve inspiratie.

 

Vind bij ons die ene unieke stalen deur die perfect past in uw interieur. Of maak een keuze uit de 100+ soorten betonnen en terrazzo keuken- en tafelbladen in ons Schaffelaar-assortiment. Struin door onze showtuin in hartje Barneveld met unieke tuintafels en buitenkeukens. 

Waar we u mee verrassen? Met echte blikvangers die uw interieur of buitenruimte in één klap en metamorfose geven. Elke ruimte verdient immers een wow-effect! Dat is precies waar we goed in zijn.

Schaffelaar Compagnie is een onderneming van Daan Gundelach, een creatieve geest die zijn sporen verdiende als interieurinrichter. Lees hier zijn verhaal.

Onze showroom gaat medio juni open! Volg ons op social media voor het laatste nieuws.

 
price-tag (1).png

Exclusief 

design

tools.png

Binnen 4 weken leverbaar

deadline.png

Montageservice

mogelijk

fast-delivery.png

Levering door heel Nederland

 

INSPIRATIE

Klantenservice

Direct contact?

whatsapp icoon.png
work-phone-icon-24.jpg
email.png

CONTACT

Adres en showroom

Schaffelaar Compagnie Barneveld

Schoutenstraat 6a

3771 CJ Barneveld

       welkom@schaffelaarcompagnie.nl

       0342 - 841353 

       06 -21 939198