Garantie & service

Beschadiging bij levering

Schaffelaar Stalen Deuren maakt stalen deuren van hoge kwaliteit. We doen er bovendien alles aan om jouw bestelling in de beste conditie bij jou af te leveren. Toch kan het gebeuren dat een deur beschadigd raakt tijdens het transport of dat een deur onverhoopt niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Dat horen we graag, zodat we het kunnen oplossen. Meld een gebrek binnen twee weken na levering via info@schaffelaarstalendeuren.nl

Garantie tijdens gebruik

Onze stalen deuren zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Wanneer je er zorgvuldig mee omgaat, heb je er jarenlang plezier van. De wettelijke garantietermijn van onze deuren bedraagt 6 maanden. Gaat de deur binnen deze periode kapot, dan repareren of vervangen we 'm kosteloos. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je de deur op normale wijze gebruikt hebt en in geval van zelfinstallatie juist gemonteerd hebt. Schaffelaar Stalen Deuren geeft daarnaast <PERIODE> fabrieksgarantie op het stalen frame en <PERIODE> fabrieksgarantie op scharnierdelen.

Service en klachten

Ben je niet helemaal tevreden over jouw stalen deur? Blijf er niet mee rondlopen. Je kunt ons altijd even mailen op info@schaffelaarstalendeuren.nl. We zoeken graag samen naar een oplossing, want we willen dat jij voor de volle 100% geniet van jouw aankoop.